Coincidenţe autumnale şi numerologice via Mitroi

“Ce coincidenţă: fiul (Emil), nepoata (Simona) şi strănepoata (Emilia) lui Ion (Mitroi) sunt născuţi toţi trei în anotimpul toamna (13 septembrie, 26 noiembrie, 29 septembrie).”

“Nu ştiu dacă 26 noiembrie încă e toamnă şi nu deja iarnă… dar eu am mai văzut o chestie interesanată…  Mircea şi Ion sunt născuţi amândoi în data de 29… am observat că şi tu (Tudor) şi fratele tău (Mihai) sunteţi (născuţi) tot pe 29 şi Emilia a mea e tot pe data de 29.” (Simona Ritter)

via Facebook

Despre Tudor Vişan-Miu

Sunt un tanar cu preocupari intelectuale. Principalele mele domenii de interes: istoria, genealogia, memorialistica, literatura, lingvistica, economia, politica, filosofia, teologia. Legat de aceste domenii: cred ca istoria este o forma de a invata despre oameni, ca fiecare persoană are origini familiale ce merita aflate si ca "o viata capata mai mult sens atunci cand este scrisa". Iubesc cartile. Cred ca a scrie corect in propria limba este o dovada de patriotism (nu am putut-o face in acest profil deoarece Gravatarul nu accepta diacritice - n.m.). Am o viziune social-economica liberala "de dreapta", amestecată cu sentimentalismul stangii umaniste. Cred ca "treburile publice" sunt o chestiune de interes general, dincolo de "partea scandaloasa" ce prea adesea însoteste administrarea lor. In privinta formei de guvernamant a Romaniei, sunt sustinatorul unei monarhii constitutionale. Consider democratia si capitalismul cele mai bune sisteme inventate pana acum de catre om. Filosofic, ader la modernitatea clasica. Religios, sunt un crestin fundamentalist si conservator. ”Primeste deci darul meu, care ti-a fost adus, fiindca Dumnezeu m-a umplut de bunatati si am de toate” (Geneza, 33:11)
Acest articol a fost publicat în Coincidenţe şi similitudini și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Coincidenţe autumnale şi numerologice via Mitroi

 1. Alex(andra) zice:

  Aceasta este nimic in comparatie cu coincidentele din familia mea.
  1)Sora bunicii materne (Paraschiva) s-a casatorit cu un tanar nascut in aceeasi data cu mine (4 martie).
  2)Mama bunicii mele materne (strabunica ) a murit in aceeasi zi in care Paraschiva isi sarbatorea ziua de nastere (16 ianuarie).
  3)Sotul matusii mele are un fiu nascut in aceeasi zi cu dansul (13 noiembrie).Foarte ciudat,matusa mea e nascuta tot intr-o data de 13 ,desi fiul ei mai mare s-a nascut pe 11.
  4)Aceeasi matusa cu doi copii s-a intalnit viitorul sot la un an dupa moartea tatalui ei (octombrie).
  5)A doua cea mai mare sora a bunicii mele materne e nascuta pe 23 aprilie (ziua de nume a bunicului meu matern).
  6)Sora cea mai mica a mamei e nascuta in luna ianurie ,cea mai mare in luna februarie,eu in luna martie,mama in luna aprilie,bunica in luna mai,matusa cu cei doi baieti in luna iunie,baiatul surorii celei mai mari a mamei in luna iulie,alta ruda(baiatul cel mai mare al unei surori a bunicii mele materne) in luna august si sora acestei rude in luna septembrie .
  P.S. :Iti zic daca mai am idei . 😀

 2. Pingback: Coincidenţe calendaristice « Muşcătura lui Fenrisúlfr

 3. Alex(andra) zice:

  7)Am 5 rude nascute-n iarna.Varul primar (11 ianuarie),Paraschiva (16 ianuarie),vaerisorul secundar (23 ianuarie) ,bunicul matern (26 ianuarie) si matusa mezina (27 ianuarie).
  8)O sora a bunicii mele (matusa mamei) e nascuta pe 5 martie,o zi dupa evenimentul cu caracter apocaliptic de pe 4. 🙂
  9)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s